КАР’ЄРА
Офіцант
Повар горячего цеха
Керівник закладу
Офіцант
Додано: 23.04.2020
Вимоги
Перший свій заклад я відкрив ще в 1994 році, разом зі своїм братом Саїдом. Наш заклад був невеличкий за місткістю, але разом з тим досить затишним.
Обов’язки
Багато в свій вихідний або після важкого робочого дня хочуть відвідати якийсь заклад громадського харчування.
Умови праці
- графік роботы: пн.-пт. 9:00-18:00, сб.-нд. вихідні;
- конкурентна, своєчасна заробітна плата;
- команда професіоналів;
- работа в перспективной и надежной компании;
Повар горячего цеха
Додано: 23.04.2020
Вимоги
Перший свій заклад я відкрив ще в 1994 році, разом зі своїм братом Саїдом. Наш заклад був невеличкий за місткістю, але разом з тим досить затишним.
Обов’язки
Багато в свій вихідний або після важкого робочого дня хочуть відвідати якийсь заклад громадського харчування.
Умови праці
- графік роботы: пн.-пт. 9:00-18:00, сб.-нд. вихідні;
- конкурентна, своєчасна заробітна плата;
- команда професіоналів;
- работа в перспективной и надежной компании;
Керівник закладу
Додано: 23.04.2020
Вимоги
Перший свій заклад я відкрив ще в 1994 році, разом зі своїм братом Саїдом. Наш заклад був невеличкий за місткістю, але разом з тим досить затишним.
Обов’язки
Багато в свій вихідний або після важкого робочого дня хочуть відвідати якийсь заклад громадського харчування.
Умови праці
- графік роботы: пн.-пт. 9:00-18:00, сб.-нд. вихідні;
- конкурентна, своєчасна заробітна плата;
- команда професіоналів;
- работа в перспективной и надежной компании;